Workshops
Als u op zoek bent naar een gezellige en smakelijke activiteit dan is een kookworkshop zeker de moeite waard.
De avond start met een welkomstdrankje en vervolgens wordt iedereen aan het werk gezet. Onder het genot van een drankje worden de voorbereidingen getroffen om samen een heerlijk menu te koken. Een workshop koken is voor elk gezelschap geschikt; vriendengroepen, families, vrijgezellenfeestjes, collega's en ga zo maar door. Denk daarbij aan de volgende thema's: High wine, Tapas, Italiaans, Marokkaans, Mexicaans, vegetarisch, etc. In overleg kan er altijd gekeken worden naar andere mogelijkheden.
Het is een avondvullend programma waarbij iedereen actief bezig is. U krijgt na afloop de recepten thuisgestuurd via E-mail, om thuis nog eens aan de slag te gaan met het menu.
Voor een workshop kunt u terecht op alle dagen van de week, m.u.v. maandag en dinsdag.
Het workshop arrangement kost € 47,50 p.p. Dit bedrag is inclusief drank. Zo weet u vooraf exact wat de kosten zijn.
Deze workshop is voor minimaal 8 deelnemers.

Bbq-workshop
Tijdens een barbecueworkshop wordt er gebarbecued op kolen. Bij binnenkomst zal er uitleg gegeven worden over deze manier van barbecueën. Iedereen gaat vervolgens aan de slag met het maken van de verschillende gerechten. Wat standaard aan bod komt is rund, varken, gevogelte, vis en groenten. Daarlangs maken we per gerecht de verschillende soorten marinades en rubs die nodig zijn voor de bereiding van het vlees en de vis. Ook worden er enkele bijgerechten gemaakt, maar het vlees en de vis staan bij deze workshop centraal.
De workshop neemt ongeveer 5 uur in beslag, na afloop worden de recepten gemaild zodat je hiermee ook  thuis aan de slag kunt.
Het minimale aantal deelnemers voor een bbq-workshop is 8.
De kosten bedragen € 55,- per persoon, dit is inclusief drank (wijn, bier en fris).

Kinderworkshop
Ben je 9 jaar of ouder en vind je koken helemaal te gek, dan is onze kinderworkshop echt wat voor jou. Geweldig voor een een kinderfeestje om samen met je vriendjes en vriendinnetjes te komen koken.  We maken samen drie kleine gerechtjes, die de jarige heeft uitgezocht.
De workshop duurt in totaal ongeveer drie uur en kost € 15,- per persoon. Ook hier minimaal 8 personen.

Geef bij het maken van een reservering altijd duidelijk aan of er deelnemers zijn met een voedselallergie of een speciaal dieet.

Mystery Box-koken
Deze workshop leent zich uitstekend voor een vrijgezellenfeestje of een teambuildingsactiviteit, maar natuurlijk ook voor een familiedag. Wie ontpopt zich tot een ware Masterchef ...?
Er wordt in groepjes gekookt. Ieder groepje krijgt een "Mystery Box"  welke gevuld is met allerlei verse ingrediënten. Ieder groepje krijgt een uur de tijd om zelf een smakelijk gerecht te bedenken en te maken. Er mag dan gebruik worden gemaakt van de aanwezige kookboeken of internet om recepten op te zoeken. Aan het einde mogen de teams elkaar beoordelen. Het team met de hoogste score wint en krijgt nog een leuke prijs.
Deze workshop duurt ongeveer 4 uur. Minimum aantal van 8 personen.
De kosten voor deze kookworkshop zijn € 47,50 p.p. Dit is inclusief fris, bier en wijn tijdens de workshop.

Geef bij het maken van een reservering altijd duidelijk aan of er deelnemers zijn met een voedselallergie of een speciaal dieet.